Var hittar man ecigg i Göteborg

Läkemedelsverket gick ut och försökte stoppa försäljningen av ecigg, men förbudet blev kortvarigt, bara nio dagar. Nu är det alltså tillåtet att sälja ecigg i en vanlig butik, på samma sätt som man får sälja annan tobak med nikotin i. Ecigg skall alltså säljas över disk med legitimationskontroll precis som snus, cigaretter och andra tobaksvaror som innehåller nikotin. Om du letar efter e cigg butiker Göteborg så har du hittat rätt startplats på nätet. För att bespara dig tiden att leta på egen hand, så har listat alla välsorterade butiker som har ecigg i Göteborg med omnejd. Ecigg har stigit i popularitet och i Sveriges andra största stad Göteborg finns ett flertal fysiska butiker. I takt med att det dyker upp fler eciggs butiker i Göteborg, kommer listan här att fyllas på med nya namn, så återkom igen om du vill hitta en butik med bättre läge eller bättre utbud.

Eciggen är populära i hipsterstaden Göteborg.

Om man är ung idag så är man ofta mer medveten om sin och andras hälsa än tidigare generationer. Det har dock inte hindrat att många fastnar för frestelsen av att börja röka cigaretter som unga. En öl och en cigg passar bra in i hipsterbilden, men passar mindre för hälsan. Med en ecigg så får man samma känsla och kan välja om man vill ha nikotin eller ej. Men viktigast av allt, så skadar man inte folk runt omkring en.

De flesta rökare anser sig vuxna nog att ta hälsokonsekvenserna de utsätter sig för genom sin rökning. Men de flesta rökare väljer att byta till ecigg, av den självklara anledningen att de inte vill utsätta sin omgivning för samma hälsokonsekvenser. Ecigg skadar inte barn och gravida i din närhet. Som bonus så slipper man att lukta askfat när man röker ecigg, och man slipper förstöra andras middagar med tobaksstank. Ecigg är coolare för att man tar hänsyn till andra.

Posted in Ecigg & Tillbehör | Comments Off on Var hittar man ecigg i Göteborg