Byggföretag i Nässjö som bygger olika typer av trähus

Det finns många olika typer av trähus att välja mellan. Vill man ha ett personligt hus, kan man välja trähus från Eklöf & Son AB, eftersom de står till tjänst med att hjälpa till att bygga dem. Dessa hus håller både hög kvalité och har ett rimligt pris.

Det är en flexibel byggfirma Nässjö som erbjuder allt inom byggproduktion och snickerier. De bygger arkitektritade trähus och tillhandahåller husets alla komponenter. Företaget har byggt trähus med såväl takstolar som väggar sedan början av 1980-talet. De erbjuder utöver detta allt från maskinhallar till djurstallar. Byggnadsfirma Eklöf & Son AB som du finner på Industrigatan 27 i Nässjö försöker alltid hitta olika lösningar för att tillgodose kundens alla önskemål när det kommer till snickeriarbeten. De sätter alltid kunden i första rummet och erbjuder trähus anpassade för alla och envar till kundanpassade priser.

Tänk på att trähusen är brandkänsligare

Det finns många olika varianter av trähus i Nässjö, alltifrån enkla friggebodar till arkitektritade villor. Vissa trähus är byggda helt i trä, både såväl genom dess husfasad som inomhusväggar, vilka kan vara gjorda av träpanel. En villa som är helt byggd i trä är dock mera brandkänslig än ett hus med blandmaterial.

Vissa villor var förr i tiden byggda som stockhus och saknade tapeter eller inomhuspanel på väggarna. De var gjorda av kraftiga ekstockar, som travades på varandra och som kilades samman med urholkningar i trä. En del hus som är byggda helt i trä har som enda avbrott dess fönster för ljusinsläpp. Andra typer av trähus kan vara ett litet utedass vars inner- och ytterväggar oftast är helt i trä, liksom urholkningen där man sitter för att uträtta sina behov.

Posted in Uncategorized | Comments Off on Byggföretag i Nässjö som bygger olika typer av trähus